Για τους Έλληνες ομιλητές

Διαχειριζόμαστε μερικές από τις πιο επιθυμητές ενοίκια της περιοχής Ντιτρόιτ.
Σταδιακή αύξηση του προσωπικού μας καταλαβαίνει ότι εργάζεται με συνέπεια για τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι οι καλύτεροι τρόποι για να προσφέρουν άνετη κοινότητες για τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει τα ενοίκια μας γύρω από το μετρό Ντιτρόιτ.
Ενοικιαστές μας να αισθάνονται άνετα γνωρίζοντας ότι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα θα είναι σε θέση να επιτευχθεί ειδική υπάλληλο ο οποίος θα αντιμετωπίσει αμέσως οποιοδήποτε θέμα συντήρησης που σχετίζεται με την ασφάλεια ή την ακεραιότητα των επενδύσεων σε ακίνητα σας.

Η επιχείρησή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας λύσεις διαχείρισης ακινήτων που βοηθούν τις περιουσίες τους να λειτουργούν ομαλά, αύξηση σκοπιμότητα και την ενίσχυση της αξίας των επενδύσεων.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε όλη την περιοχή εξαρτώνται από εμάς να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων τους για την απόδοση των επενδύσεων σε ακίνητα και την κερδοφορία. Είτε τα ακίνητά σας είναι διαμερίσματα, μονοκατοικίες, μεζονέτες, εμπορικές εξελίξεις, ή χώρους γραφείων για αναπτυσσόμενες εταιρείες, η εταιρεία μας διασφαλίζει ότι η περιουσία Ντιτρόιτ του Μίτσιγκαν σας είναι καλά καταφέρει να προσελκύσουν και να διατηρήσουν τους ενοικιαστές.

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Έχουμε πολλαπλές μεσίτες σε προσωπικό που θα βοηθήσει στον εντοπισμό κερδοφόρες επενδύσεις σε ακίνητα για σας. Αυτό περιλαμβάνει μαγνητοσκόπηση τους, δίνοντας ακριβείς εκτιμήσεις ενοικίασης, και παρέχοντας ένα πλήρες πεδίο εφαρμογής του έργου.
 
Είμαστε συνδεδεμένες με μια σειρά από τοπικούς εργολάβους που μπορεί να εκτελέσει πλήρη ανακαίνιση των ακινήτων σας εντοπίσετε να τους αξίζει το κορυφαίο δολάριο για σας σε ένα κλάσμα του κόστους των άλλων εταιρειών εκεί έξω.

Παρέχουμε ένα καλά καταρτισμένο ενοικιαστή για το ακίνητό σας, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να ρέει χρήμα γρήγορα και στη συνέχεια να διαχειριστεί για σας, ώστε να μπορείτε απλά να καθίσετε και να παραλάβουν τα κέρδη.

** Πρέπει επίσης να παρέχουν το κλειδί στο χέρι Επενδυτικά Ακίνητα. Αυτές είναι οι ιδιότητες που έχουμε ήδη αγοράσει, ανακαινισμένο, και εξασφάλισε ενοικιαστή για το. Πρόκειται για μια μεγάλη, και ιδανικό για έναν επενδυτή που επιθυμούν να ξεκινήσουν τη συλλογή χρημάτων από την ημέρα που κλείνει το deal!
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ / Ασκούμενος Δικηγόρος
24 συντήρηση ωρών.
Αν υπάρχει έκτακτη ανάγκη που έχουμε έμπειρο προσωπικό για να διορθώσει το πρόβλημα.
Πλήρης εργασίες αποκατάστασης για τα ακίνητά σας:
Στέγαση
Παρακαμπτήριος
Παρκέ
Ζωγραφική
Αναδιαμόρφωση κουζινών
Αναδιαμόρφωση Μπάνιο
Υδραυλικά
Ηλεκτρικός
Τα συντρίμμια αφαίρεση
Διοικητικό Συμβούλιο-ups
Etc ...

Όλα γίνονται για τις καλύτερες τιμές που μπορείτε να βρείτε γύρω!

Χειριστείτε οποιαδήποτε ζητήματα συντήρησης εγκαίρως προκειμένου να κρατήσει τους ενοικιαστές σας ικανοποιημένοι και την περιουσία σας παρθένα.
Διαχείρισης ακινήτων
24 ώρες για τους πράκτορες πρόσκληση για να χειριστεί όλες τις έρευνες ενοικιαστή.

Εντοπίστε και πληρούν τις προϋποθέσεις ενοικιαστές για το ακίνητό σας.

Συλλογές ενοικίαση

Οδηγήστε το παρελθόν για να ελέγξετε την ασφάλεια των κενών κατοικιών

Επικαιροποιημένες εκθέσεις στην ιδιοκτησία σας αποσταλεί με email.

Οικονομική Έκθεση για τους ιδιοκτήτες

Περπατήστε μέσα και να αξιολογήσει τα σπίτια που έχετε για να εξασφαλίσει την υψηλότερη δυνατότητα ενοικίασης

ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ RONDO
Rondo Επενδύσεων ειδικεύεται στο Ντιτρόιτ διαχείρισης ακινήτων. Παρέχουμε μεγάλη ειδική ενοικιαστές για τα ακίνητά σας, καθώς χειρίζεται όλες τις συλλογές ενοίκιο και τα θέματα συντήρησης που μπορεί να προκύψουν.
Ο κύριος λόγος που είμαστε σε θέση να κρατήσει πάνω από όλα τα ακίνητα που διαχειριζόμαστε είναι επειδή είμαστε ένα αξιόπιστο όνομα στην περιοχή. Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στη διαχείριση ακινήτων στο Ντιτρόιτ και τα γύρω προάστια έχουμε δημιουργήσει γραφεία τόσο στην περιοχή της Ανατολικής Μετρό του Ντιτρόιτ, καθώς και στην περιοχή της Δυτικής μετρό Ντιτρόιτ. Που μας επιτρέπει να έχουν την κατάλληλη εποπτεία και την προσοχή ένα ακίνητο αξίζει μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια από ένα γραφείο.
Είμαστε ο σύνδεσμος ανάμεσα σε εσάς και τον ενοικιαστή σας. Είμαστε απολύτως προμήθεια υπηρεσιών με βάση αφήνοντας σας με μηδέν "out-of-τσέπη" έξοδα και μια κερδοφόρα και ταλαιπωρία χωρίς εμπειρία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ